Auto delovi \ Renault

Panter je firma koja je specijalizovana za prodaju Renault auto delova. Kod nas možete pronaći širok asortiman rezervnih delova za Vaše vozilo, po pristupačnim cenama.

Renault vozila su jedna od najpouzdanijih, najekonomičnijih i najprisutnijih na našem tržištu. Bez obzira da li se radi o malom servisu, velikom servisu ili hitnoj popravci, možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetne delove.

Popusti za servisere - Ako ste vlasnik auto servisa i želite da nabavite najbolje delove po najpovoljnijim cenama, obratite nam se na brojeve telefona koje možete videti na kontakt strani.

Nabavka po porudžbini - Ako Vam je potreban specifičan rezervni deo koji trenutno nemamo na lageru, a postoji u prodajnom asortimanu firme sa kojom sarađujemo, postoji mogućnost nabavke po Vašoj specifičnoj narudžbini. Pogledajte internet kataloge proizvođača ili nas pozovite i pitajte za mogućnost nabavke rezervnog dela.

Slanje delova na adresu - Ukoliko ste daleko od Beograda i Novog Sada ili niste u mogućnosti da nas posetite u našiim prodajnim objektima, možete naručiti deo koji Vam je potreban. Pomoću Post Express usluge, šaljemo delove na Vašu adresu u roku od 24 sata!