Auto delovi \ Nissan

Panter je firma koja je specijalizovana za prodaju Nissan auto delova. Kod nas možete pronaći širok asortiman rezervnih delova za Vaše vozilo, po pristupačnim cenama.

Koristeći proverene delove za vaše Nissan vozilo, obezbeđujete kvalitet i puzdanost. Osim toga, redovno održavanje u Panter servisu će vam doneti zagarantovanu sigurnost.

Popusti za servisere - Ako ste vlasnik auto servisa i želite da nabavite najbolje delove po najpovoljnijim cenama, obratite nam se na brojeve telefona koje možete videti na kontakt strani.

Nabavka po porudžbini - Ako Vam je potreban specifičan rezervni deo koji trenutno nemamo na lageru, a postoji u prodajnom asortimanu firme sa kojom sarađujemo, postoji mogućnost nabavke po Vašoj specifičnoj narudžbini. Pogledajte internet kataloge proizvođača ili nas pozovite i pitajte za mogućnost nabavke rezervnog dela.

Slanje delova na adresu - Ukoliko ste daleko od Beograda i Novog Sada ili niste u mogućnosti da nas posetite u našiim prodajnim objektima, možete naručiti deo koji Vam je potreban. Pomoću Post Express usluge, šaljemo delove na Vašu adresu u roku od 24 sata!